Kurvene & måtternes mester

Dixie Sweden fører et fantastisk udvalg af bl.a. håndvævede kurve, tæpper og måtter i naturmaterialer så som jute, vandhyacint og søgræs.

  

Næste generation

Med den originale og nu stærkt opgraderede næste generation af Sonnenglas® lanternen får du lys på en innovativ, bæredygtig og miljøvenlig måde. Lampen oplades i sollys ved hjælp af lågets højeffektive solcellepanel, som oplader batteriet til LED pærerne.

Sonnenglas® lanternen, som i 2019 modtog den internationale RED DOT designpris, kan lyse i mindst 24 timer på en fuld opladning. Den første generation af Sonnenglas® blev udviklet i sydafrika som eneste lyskilde for mennesker, som lever uden strøm. Sonnenglas® opsparer solenergi i løbet af dagen og giver lys om aftenen ved hjælp af en lille magnetkontakt.

Lanternerne er udstyret med en mikro-usb port, så de hurtigt kan oplades, når der ikke er sol på vores mere nordlige himmelstrøg – 10 timers lys på kun 10 minutters opladningstid.
LED lyset er varm-hvidt og lanternen har en ridsefri overfladebehandling. Den er udstyret med en intelligent dag/nat funktion (automatisk tænd/sluk).
Krukken kan fyldes med sjove/dekorative ting for et mere personligt udtryk.

 

Sapiens er tilbage på hylderne

BBB Italia har overtaget produktionen af de populære Sapiens reoler, som passer perfekt til de mindre rum. Reolen er designet af Bruno Rainaldi og fås i tre farver.