SONNENGLAS

  

SOLSKIN PÅ GLAS

Sonnenglas®  er en sydafrikansk glaslanterne med solcelledrevet LED lys - miljøvenlig, energibesparende og dekorativ.

Princippet er enkelt og smart; Solar Jar opsparer solenergi i løbet af dagen og giver lys om aftenen, ved hjælp af en lille magnetkontakt. Det er en sjov og miljøvenlig alternativ lyskilde, der gør det enkelt at blive grøn!

Med den originale og nu stærkt opgraderede næste generation af Sonnenglas® lanternen får du lys på en innovativ, bæredygtig og miljøvenlig måde. Lampen oplades i sollys ved hjælp af lågets højeffektive solcellepanel, som oplader batteriet til LED pærerne. Den kan desuden fyldes med sjove eller dekorative ting.

Sonnenglas® lanternen, som i 2019 modtog den internationale RED DOT designpris, kan lyse i mindst 24 timer på en fuld opladning.

En god historie: Sonnenglas®  er et rigtigt sydafrikansk high-tech produkt: Den er udformet som en fuldt udbygget lyskilde til folk i områder uden elektricitet og er blevet et rigtigt kult produkt i Sydafrika. Solar Jar har indtil nu skabt mere end 55 fuldtidsstillinger for tidligere arbejdsløse mænd og kvinder fra Alexandra og Soweto townships; de producerer en stor del af det i hånden. Dette sikrer den højeste kvalitet og lang levetid.

Sonnenglas®  er ideel til sommeraftenerne på terrassen, til picnic, camping - eller sågar en dykkertur - da låget er helt luft- og vandtæt.

JUST RIGHT har agenturet påSonnenglas®  i Skandinavien.

SONNENGLAS